Language:
 • Despre noi

 •       Vă îmtîmpinăm cu bucurie și vă propunem un spectru larg de artificii, mărfuri pentru sărbători și servicii din domeniul pirotehnicii.
       Compania “Mibo&Com” SRL a fost fondată în 2002. În 2004 am primit licența pentru domeniul dat. În același an am ales firma poloneză “Tropic” ca partener în livrarea mărfurilor, am primit autorizare pentru deschiderea magazinului în Chișinău, str. Armenească 51/a, oficiul 21, unde lucrăm pînă în prezent.
        Am ales un partener de marcă europeană dintr-un simplu motiv: calitatea pirotehnicii europene este cu mult mai înaltă decît în alte țări, deoarece în UE pirotehnica trece mai multe trepte de control, ceea ce garantează o calitate înaltă a produsului.
        Personalul companiei noastre este instruit în asociația pirotehnicienilor din Moldova, studiind descrierea amănunțită și utilizarea pirotehnicii înainte de a intra la serviciu. Acest fapt ne vorbește despre deservirea calificată a clienților. Vă propunem o sumedenie de produse cît pentru sărbători, atît și pentru petreceri în masă, pe care le veți putea instala independent, iar dacă doriți numai să admirați această frumusețe, noi venim și v-o instalăm, pentru a nu vă sustrage de la odihnă.
        Asortimentul este destul de bogat: artificii de uz casnic, la nivelul solului, de parc și de mare altitudine; spectacole piro-muzicale; fum; zăpadă de scenă; confeti; baloane de săpun și multe accesorii de sărbătoare. Fiecare produs conține și cîte o instrucțiune cu reguli de folosire în limba de stat și în limba rusă.
        Clienții permanenți primesc reduceri de la 5 la 15 %.
        Toate produsele sînt afișate și descrise pe acest site.